Vår bana

Vår fina 18-hålsbana är en av Sveriges mest populära golfbanor.
På golftidningen Svensk Golfs Topp-50-rankninglista ligger vår bana på plats 41. På Top 100 golf courses sweden-listan ligger vi på plats 53.

P.S Det finns nästan 500 golfbanor i Sverige. Är vi STOLTA? Jaaaaa! D.S

 
 

 

Att spela golf på Idrefjällens golfbana är en helhetsupplevelse. Välskötta greener, omväxlande spel och en trevlig stämning som smittar av sig på swingen är bara halva nöjet. Fjällgolf betyder vidsträckta vidder och frisk fjälluft.

Porlande fjällbäckar, tjädertuppen Åke, en musikalisk toalett strategiskt utplacerad vid hål 5 och en magnifik utsikt över fjällvärlden gör rundan till en golfupplevelse utöver det vanliga. För enkelhetens skull brukar vi kalla det ”Golf på hög nivå”.

Idrefjällens vackra och variationsrika golfbana är ritad av Bengt Lorichs. Här premieras många gånger ett strategiskt utslag före ett långt, och banan har

under årens lopp vunnit både golfjournalisters och spelares beröm. En vacker och omväxlande bana med fairways som överraskar och som få väntar sig finna i fjällmiljö. Banan besöks årligen av ett stort antal gäster som bjuds på härliga golfutmaningar i unik fjällmiljö.

Vid klubbhuset finns restaurang, shop och uthyrning liksom en PRO som får ordning på både proffs och amatörer. Är du nybörjare eller amatör erbjuder vi allt från prova-på-kurser till temakurser med sving, inspel och närspel. För dig som är etablerad finns både grupp- och privatlektioner.

Till vår stora glädje är Idrefjällens golfbana både omtyckt och välbesökt. Vi önskar dig varmt välkommen till vår fantastiska 18-hålsbana.

Range & övningsområde

Idrefjällens golfbana erbjuder fem övningsområden.

Drivingrange

Måttangivna avstånd.

Putting green

Finslipa dina puttar.

3 st närspelsområden

Här kan du träna alla de viktigaste slagen.

Betalning

Betalning av bollar på driving range går att göra på följande sätt:

• Bankkort direkt i bollmaskinen
• Poletter (köps i golfshopen)

Det finns även möjlighet till gratis lån av klubbor för dig som
vill testa lite golf på något av våra träningsområden.