Golfstore

Golfshopen drivs av vår PRO Fredrik Litzén, som är oerhört engagerad i vår klubb och i våra gästspelare. Förutom ett brett butikssortiment  erbjuder Golfstore även kurser och lektioner och varje år arrangeras golfresor till spännande resmål.

Shopen

Shopen är ansluten till Golfstore – Europas största fackhandelskedja – vilket ger dig ett brett sortiment av prisvärda varor. I vår shop hjälper vi dig att välja rätt klubbor och skräddarsy det perfekta golfsetet. En annan specialitet är att du kan får varorna levererade direkt hem till din dörr.

Kurser & lektioner

Har du en sving som behöver fixas till eller vill du ta grönt kort? Vår erfarne PRO Fredrik Litzén hjälper dig med allt du behöver. Fredrik har lång erfarenhet av såväl nybörjare som elitspelare vilket skapar bra förutsättningar för att utvecklas som golfare tillsammans med oss. Sedan några år tillhör Fredrik även Balance Golf.

Golfresor

Följ med oss på våra populära golfresor! Vi arrangerar golfresor varje vår och vid förfrågningar. Här utvecklar du ditt golfspel och får en smakstart på den analkande säsongen, vi garanterar en golfupplevelse utöver det vanliga.

Läs mer på Golfstore Idre och gilla oss på Facebook för aktuella erbjudanden.

För mer info kontakta Fredrik Litzén

Tel. 070-603 00 45 
fredrik@litzensgolf.se