Golfträning

Har du en sving som behöver fixas till eller vill du ta grönt kort? Vår erfarne PRO Fredrik Litzén hjälper dig med allt du behöver. Fredrik har lång erfarenhet av såväl nybörjare som elitspelare vilket skapar bra förutsättningar för att utvecklas som golfare tillsammans med oss. Sedan några år tillhör Fredrik även Balance Golf som arbetar dedikerat med individanpassad golfutveckling.

Golflektioner

Utveckla din individanpassade golfsving och bli en bättre golfspelare tillsammans med oss. Vi erbjuder privatlektioner med individanpassad golfutveckling till golfare på alla nivåer – från nybörjare till proffs, från knatte till pensionär.

Privatlektion, golfutveckling:
25 min för 1-2 pers   450:-
50 min för 1-2 pers   800:-
50 min för 3-5 pers   1050:-

Spellektion, 9 hål (max 4 personer):
2400:-

Spellektion, 18 hål (max 4 personer):
3900:-

Golfkurser

Vill du utvecklas tillsammans med andra nyfikna golfare? Eller är du i starten på din golfkarriär och vill ta grönt kort? Vi erbjuder nybörjarkurser och gruppkurser med olika temaområden – alltid med dig och dina golfutmaningar i fokus.

Sving, inspel och närspel (3-8 personer):
2 dagar, 2 tim/dag 1100:-/pers

Grönt kort:
3 dagar, 2 tim/dag 1995:-

Prova på golf (minst 3 personer):
2 timmar 350:-/pers


Golfresor

Följ med oss på våra populära golfresor! Vi arrangerar golfresor varje vår och vid förfrågningar. Här utvecklar du ditt golfspel i härlig miljö och får en smakstart på den säsongen. Vi garanterar en golfupplevelse utöver det vanliga.

Njut av sol, värme, god mat, träning och golfspel men framför allt många roliga stunder tillsammans med andra golfspelare.

Kommande resa:
29 april-6maj
Spel- och träningsresa till Spanien tillsammans med Fredrik och Idrefjällens GK.

Golf ska vara enkelt, skonsamt och kraftfullt.

Fredrik Litzén och Idrefjällens GK är en del av Balance Golf som är en av Sveriges största gemensamma golfutvecklingsverksamheter. Tillsammans jobbar vi för att stärka olikheter inom golfen så att alla spelare ska kunna spelare bättre golf, uppnå sina mål och utveckla en sving som håller för att spela golf hela livet. Detta gör vi genom att alltid utgå från spelaren och individanpassa svingen efter kroppens skelettstruktur och rörelsemönster. Utefter detta individanpassas bl.a. grepp, uppställning, bollplaceringen och siktet så att spelaren kommer naturligt rätt till bollen, utan kompensationer.

För mer info om golflektioner, golfkurser eller golfresor kontakta Fredrik Litzén

Tel. 070-603 00 45 
fredrik@litzensgolf.se

Fredrik Litzen

Club Professional & Balance Golf Coach