Golfpaket & boende

Kombinera golf, aktiviteter och boende i Idre. För dig som vill bo och golfa i härlig fjällmiljö finns stora möjligheter i vårt område. Här kan du kombinera golfrundorna med andra aktiviteter som cykling, rafting, ridning, vandring och mycket mer.

Pernilla Wiberg Hotel

Golfpaket från 1645 kr/person inkl. frukost, greenfee och 2-rätters middag
Välkommen att bo på ett av fjällvärldens mysigaste hotell. Här kan du njuta av god mat och dryck, bekväma rum, skön relaxavdelning samt tillgång till Idre Fjälls många aktiviteter. 

 Om du inte bokar golfpaket så har du alltid 25% rabatt på greenfee när du bor på Pernilla Wiberg Hotel eller i stuga/lägenhet på Idre Fjäll
Kontakt & bokning:

Tel: 0253-41 000
idrefjall.se

Storsätra Fjällhotell

Alltid med helpension

Välkommen att bo på ett riktigt fjällhotell som öppnade redan 1939. Hotellets ombonade rum har alla nödvändiga faciliteter och i relaxavdelningen finns bastu och badtunna, allt man önskar för att återhämta sig och varva ner efter dagens aktiviteter. Storsätra är ett familjeägt fjällhotell beläget ca 40 km från Idre golfbana.

Kontakt & bokning

Tel: 0253-231 50
storsatra.se

Sporthotellet

Välkommen att bo nära golfbanan. Sporthotellet Idre är ett litet familjeägt fjällhotell som ligger i Idre by endast 2 km från golfbanan. Hos oss kan du välja på att bo i dubbelrum eller familjerum.  Alla våra rum är helt nyrenoverade och givetvis ingår frukost. I våra gemensamhetsutrymmen kan du spela pingis, använda vår bastu, hänga i det stora tv-rummet samt laga mat i det gemensamma köket om du väljer att inte besöka någon av Idres restauranger.

Kontakt & bokning

Tel: 0253-200 70
sporthotellet.se 

Lövåsgården

Välkommen att bo hos oss på Lövåsgården i Grövelsjön med anor från 40-talet. Vårt hotell ligger beläget på 804 m.ö.h. med vidunderlig utskikt över myrar och de norska fjällen. Här kan du möta lugnet med närheten till fjället och den undersköna naturen detta kan du sedan kombinera med golf, god mat & dryck.

Kontakt & bokning

Tel: 0253-290 29
lovasgarden.se

Camping

Vi kommer inte kunna erbjuda ställplats för husbil/husvagn under pågående bygge men rekommenderar varmt campingarna i Idre by.

Näsets Camping

Tel: 0253 200 36
nasetscamping.se

Sörälvens camping

Tel: 0253 201 17 
soralven-camping.com