Golfpaket & boende

Kombinera golf, aktiviteter och boende i Idre. För dig som vill bo och golfa i härlig fjällmiljö finns stora möjligheter i vårt område. Här kan du kombinera golfrundorna med andra aktiviteter som cykling, rafting, ridning, vandring och mycket mer.

Pernilla Wiberg Hotel

När du bor här har du alltid 20 % rabatt på greenfee men vecka 33-35 har vi ett extra bra golfpaket. Vi hörs! 

Välkommen att bo på ett av fjällvärldens mysigaste hotell. Här kan du njuta av god mat och dryck, bekväma rum, skön relaxavdelning samt tillgång till Idre Fjälls många aktiviteter.

Kontakt & bokning:

Tel: 0253-41 000
idrefjall.se

Storsätra Fjällhotell

Paketpris boende inkl. helpension och greenfee

Välkommen att bo på ett riktigt fjällhotell. I Grövelsjöfjällen bor du i en charmfull fjällmiljö med relax och varmbad vid forsens strand. Fina rum, lugn atmosfär och omtalat god mat. En välsorterad vinkällare och bra standard på alla hotellrum. Storsätra är ett familjeägt fjällhotell beläget ca 40 km från Idre golfbana.

Kontakt & bokning

Tel: 0253-231 50
storsatra.se

Sporthotellet

Välkommen att bo nära golfbanan. Sporthotellet är ett familjeägt hotell som ligger i Idre by, 2 km från golfbanan. Vi erbjuder allt från enkelrum, dubbelrum, familjerum som är nyrenoverade. Du kan välja att bo i ett rum med egen toalett eller ett enklare alternativ där dusch och toalett finns i korridor. Här finns även spelrum, kök för att laga egen mat, tv rum, lounge med öppen spis och matsal. 

Kontakt & bokning

Tel: 0253-200 70
sporthotellet.se 

Lövåsgården

Välkommen att bo hos oss på Lövåsgården i Grövelsjön med anor från 40-talet. Vårt hotell ligger beläget på 804 m.ö.h. med vidunderlig utskikt över myrar och de norska fjällen. Här kan du möta lugnet med närheten till fjället och den undersköna naturen detta kan du sedan kombinera med golf, god mat & dryck.

Kontakt & bokning

Tel: 0253-290 29
lovasgarden.se

Camping

Vi kommer inte kunna erbjuda ställplats för husbil/husvagn under pågående bygge men rekommenderar varmt campingarna i Idre by.

Näsets Camping

Tel: 0253 200 36
nasetscamping.se

Sörälvens camping

Tel: 0253 201 17 
soralven-camping.com