Greenfee

 
Kansliet är stängt för säsongen men du når oss året runt 
Tel: 0253-202 75 eller mail: golf@idrefjall.se
 
Vill du spela när kansliet obemannat skriver du in dig på gästlistan och betalar  med swish eller kontanter. Du hittar all information du behöver på plats utanför omklädningsrum/toaletter.
Här nedan hittar du våra priser för greenfee och för att hyra golfbil. 
För att spela hos oss krävs medlemskap i en golfklubb och att du har ett grönt kort. Priserna nedan gäller för en runda och vill du spela en runda till samma dag så ger vi dig ett rabatterat pris på den.

Priser 2024

Kansliet äger rätten att flytta fram bokningar 10 min för att frigöra starttider.

När det blir frost kan det medföra startförbud. De bokade tiderna skjuts då fram i samma ordning som tiderna var bokade. Banans personal ger ok till start.

Golfbil 2024

  • Hyra golfbil 550:-

    18-hålsrunda

  • Hyra golfbil 350:-

    Runda två samma dag

För att få köra golfbil krävs körkort med minst B-behörighet. Alkohol i samband med körning av golfbil är absolut förbjudet.

Vid mycket regn är det förbud för bilar på banan. Kontakta oss gärna för aktuell lägesinformation.

Rabatterade priser för gäster med läkarintyg och klubbens fullvärdiga medlemmar. Intyg ska uppvisas i receptionen när nyckel hämtas.

 
Golfbil bokas på plats i reception/kansli, via mail: golf@idrefjall.se eller tel: 0253-202 75

Greenfee sommar 2024

Senior/junior

Betalning

Du betalar greenfee och golfbilshyra i receptionen som finns i samma lokal som restaurangen. När kansli/restaurang har stängt går det bra att betala med Swish eller jämna kontanter och skriva in dig på gästlistan som finns utanför omklädningsrum/toaletter.
 
 

Banguide

Spela med Caddee hos oss!

I Caddee finns vår officiella banguide gratis att se för alla gäster och medlemmar. Där hittar du också digitalt scorekort och GPS-mått för alla banor i Sverige. Dina bokade starttider hämtas automatiskt från MinGolf inför rundan och du kan enkelt skicka in ditt resultat för HCP-registrering efteråt.

Ladda ner Caddee från App Store eller Google Play utan kostnad. Berätta gärna för oss vad du tycker om appen när du är igång. Om du behöver hjälp med Caddee eller upptäcker något fel i appen ska du höra av dig direkt till Caddees egen support via caddee.se.